Annonse

Slik skreller du egg på sekunder

Unngå skallrester og få det perfekt på rekordtid.



Hvor mange ganger har vi ikke irritert oss over hvor lang tid det tar å skrelle et egg? Enten vil ikke skallet av, eller så sitter halvparten av skallet igjen på egget.

Så hvordan skal vi klare å skrelle det perfekte egg? Ifølge National Geographic Norge er et egg lettest å skrelle 7 til 10 dager etter at det kom ut av høna.

Les også: Slik lager du eggerøre – inni skallet

Heldigvis er det flere på det store Internett som også har tenkt på dette. Her er noen av de beste triksene for at skrellingen av egg skal bli lettere: 

YouTube-brukeren MicahMedia gjør det på noen sekunder:



Har ikke sett denne metoden heller? Rull egget en gang når det er kalt og vips!



Eller så du kan bruke blåse-metoden, hvor lungene tas i bruk for å kvitte seg med skallet:



Lurer du på hvordan du får det perfekte kokte egget?


Klikk.no har laget en oversikt over hvordan du får smilende, bløtkokt eller hardkokt egg. Her trekkes det blant annet fram at temperaturen på vannet og eggene er viktig.



Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder