Slik lages taco i verdensrommet

Glem mais og tacoskjell.

(upublisert) Opprettet
Når mat tilberedes i verdensrommet kan ingenting smule eller være i små deler. I tillegg må det ha lang holdbarhet og ta så liten plass som mulig. Derfor lages ingrediense til ulike «grøter» med mat som frysetørkes i poser som enkelt kan varmes. – Tortillalefser er en stor favoritt hos oss, sier astronaut Samantha Cristoforetti fra Italia som har sitt andre oppdrag på den internasjonale romstasjonen. – De smuler ikke og er lette å spise! På lefsene smører hun alle ingrediensene, som jo er i hver sin grøtaktige konsistens, før hun klapper den sammen og nyter rom-tacoen. Her er oppskriften på en skikkelig fredagstaco à la verdensrommet:

Levert av

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.