Slik lager du verdens enkleste ostekake

Knus kjeks, tilsett krem og legg i porsjonsglass. Ingen steking. Ferdig.

(upublisert) Opprettet
  En fløyelsmyk, søt minikake til hver av gjestene slår alltid an! Du lager den på et blunk med minimum av innsats. Rør sammen ingrediensene, fyll i porsjonsglass og sett i kjøleskapet frem til servering. Enklere blir det ikke!

Vi gir deg 3 gode oppskrifter:

På bloggen Siv baker og steiker fant vi  en superkjapp og lekker variant med oreokjeks og bringebærkrem:

1. Ostekake med bringebær og oreo

Bringebærostekake fra sivbakerogsteiker.com- Disse ostekakene er den perfekte dessert, de er passe søte, smaker friskt av bringebær og er ikke for mektige, forteller Siv. Foto: sivbakerogsteiker.com - Dette er min favorittdessert! Den er enkel å lage i stand, uten for mange ingredienser og mye tidsbruk. Og så tar den seg fantastisk flott ut, dekorert med krem, bringebær og litt grønt, forteller Siv, damen bak bloggen.

2. Raske ostekaker med vanilje og jordbær

Norgesglass eller syltetøyglass er ypperlige å bruke til minikaker og desserter. Her fant vi en deilig og lettlaget jordbærostekake med vanilje: AASED_desserter_rask jordbaerostekakeTips: Du kan også bruke andre typer kjeks i denne oppskriften, f.eks. sjokoladecookies eller småkaker. Foto: TINE/Synøve Dreyer. Disse kan gjerne lages dagen før servering, men pynten venter du med til rett før servering.

3. Nugatti-ostekake på glass

- Dette er en populær dessert! sier Mette Lindgren, damen bak bloggen Myfoodpassion. Hun anbefaler å bruke Oreokjeks hvis du skal servere til barn eller ungdom. - Det blir en sikker vinner! lover bloggeren. Nugatti ostekake Foto: myfoodpassion.netBland oreokjeks med kremfløte, Philadelphiaost og Nugatti, og - vips - så har du barnas favoritt! Foto: myfoodpassion.net Innholdet i minikaker på glass kan varieres etter eget hode. Istedenfor kremost er det også godt med vanlig kremfløte, og kjeksen kan byttes ut med frisk frukt. Lykke til!

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.