Annonse

Slik lager du verdens beste mandelboller

Et av Oslos beste bakerier gir deg oppskriften på bestselgeren - mandelboller med vaniljekrem.

– Disse bollene er fylt med deilig vaniljekrem og mandelmasse, og vil garantert imponere gjestene dine! skriver konditor og matblogger Victoria fra bakeriet Godt brød i Oslo. Hun deler favorittoppskriften fra boken de nettopp har gitt ut, på bloggen sin Food by Victoria.

– Dette er de aller beste boller fra den nye boken, og min personlige favoritt, sier hun. – Ble veldig fornøyd med at jeg klarte å bake dem hjemme selv.

Hun avslører at hemmeligheten bak gode og luftige boller er å la deigen heve nok.

mandelboller Food by VictoriaLag vanlige runde boller, før fyllet has i. Foto: Food by Victoria.

For å få plass til fyll i bollene trykker hun de ferdighevede bollene flate, og legger 1 ss mandlemassen i midten.

Deretter bretter hun deigen over mandelmassen som en konvolutt, og lager en grop i midten.

mandelboller Food by VictoriaTrykk bollene flate, legg mandelmasse på, og brett som en konvolutt. Foto: Food by Victoria.

Gropen fyller hun med 1 ss vaniljekrem i hver, og lar dem etterheve 30-60 minutter.

mandelboller Food by VictoriaBollene er deilig helgemat - og passer fint å ta med på tur. Foto: Food by Victoria

Før steking drysser hun bollene med grovhakkede mandler. Og ved servering er det ekstra lekkert med siktet melis som dekor. Lykke til!

Se oppskrift på mandelboller med vaniljekrem på bloggen Food by Victoria. 

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder