Slik lager du romjulas beste godteri

Alt du trenger er 4 ingredienser!

Slik lager du romjulas beste godteri
(upublisert) Opprettet
Med bare 4 ingredienser fra butikken lager du verdens enkleste sjokoladesnacks. Denne amerikanske klassikeren kalles Rocky Road og er en favoritt i julen.

Du trenger bare å blande karameller, nøtter og marshmallows sammen med smeltet sjokolade. Sett kjølig, og serverer i løpet av 30 minutter. Ingen baking eller steking.

– Har du lyst til å ta litt av på julekonfekt-fronten så er det Rocky Road du må lage! skriver Monica på bloggen Monicas Matverden. Hun legger til at dette er fristelse som smaker av både salt og søtt, og som nytes når du virkelig fortjener det.

rocky road sjokoladesnacks– Dette er definitivt den enkleste konfekten jeg lager til jul i år, sier Monica. Foto: Monicas Matverden.

– Jeg har brukt mørk 70% sjokolade for jeg er veldig glad i det, men jeg kan tenke meg at det blir godt med Freias Dronningsjokolade også hvis du vil ha noe mildere smak på sjokoladen, forklarer hun.

Se oppskrift på Rocky Road på bloggen Monicas Matverden.

rocky_road_med_smarties_vnwvbtUimotståelig godt juleknask du lager i en fei. Foto: Hverdagslykke.

Du kan gjerne erstatte karamellene med kjeksbiter. Har du for eksempel pepperkaker til overs er disse fine å blande inn.

Bloggeren Hverdagslykkelise har laget sin versjon, med Smarties i tillegg til de andre ingrediensene.

– Enklere blir det ikke, skriver hun på bloggen Hverdagslykke. – Bruk ditt favorittgodis eller nøtter, da kan ikke så mye bli feil. I denne har jeg brukt salte peanøtter, marshmallows, Smarties og Dumle.

Se oppskrift på Rocky Road på bloggen Hverdagslykke.

Rocky_Road_med_smarties_2_s17joeServer gjerne godteriene i et lekkert glass. Foto: Hverdagslykke.
Mer om
mat

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer