Slik lager du perfekt eggerøre

Hvem trenger oppskrift på eggerøre, tenker kanskje du? Vel, det er ikke så dumt å lære seg noen småknep fra ekspertene. Vi har samlet tipsene.

De fleste har spist kjip, gummiaktig eggerøre. Kanskje i kantina, på hotell eller hjemme hos deg selv eller andre. Her er triksene som gjør at i hvert fall du unngår å ødelegge eggerøra, neste gang du skal lage det. Men du må fortsatt knekke noen egg, altså.

Ikke stek for mye av gangen - tips fra klikk.no

Ikke ha for mye eggerøre i stekepannen på en gang. Steker du flere enn 10 egg er det bedre å steke i flere omganger. Klikk på bildet for oppskrift. (Foto: Colourbox)Ikke ha for mye eggerøre i stekepannen på en gang. Steker du flere enn 10 egg er det bedre å steke i flere omganger. Klikk på bildet for oppskrift. (Foto: Colourbox) Maks 10 egg i røra av gangen, skriver Christopher Sjuve i Klikk.no. Han steker også eggerøren på så lav varme som mulig og bruker god tid.

Visp hardt - tips fra Kjøkkenkroken

Visp egg og væske godt sammen, så tilsetter du krydder og urter. Klikk på bildet for oppskrift. (Foto: Kjøkkenkroken)Visp egg og væske godt sammen, så tilsetter du krydder og urter. Klikk på bildet for oppskrift. (Foto: Kjøkkenkroken) Monica som blogger i Kjøkkenkroken anbefaler at du rører egg og fløte hardt sammen, før du tilsetter urter eller krydder.

Alternativ til gressløk - kryddertips fra Ganske enkelt

Prøv noe nytt! Hva med karrikrydret eggerøre? Klikk på bildet for oppskrift. (Foto: Ganske enkelt)Prøv noe nytt! Hva med karrikrydret eggerøre? Klikk på bildet for oppskrift. (Foto: Ganske enkelt) Prøv litt karri i eggerøren! Det gir både flott farge og en ekstra spiss på smaken, det er løftet fra Ganske enkelt-bloggen.

Vent 20 sekunder - steketips fra BBC

Ta det med ro mens eggerøren stekes. Klikk på bildet for oppskrift. (Foto: Colourbox)Ta det med ro mens eggerøren stekes. Klikk på bildet for oppskrift. (Foto: Colourbox) BBC anbefaler å la eggerøren steke uten røring de første 20 sekundene etter at du har helt eggeblandingen over i den varme stekepannen. Så løfter du eggerøren med en trestekespade før du "bretter" den over og lar den steke uforstyrret i 10 sekunder til. Fortsett til eggene er ferdigstekt, trekk pannen av varmen og la eggerøren hvile litt før du serverer. Vel bekomme!