Slik lager du perfekt eggerøre

Hvem trenger oppskrift på eggerøre, tenker kanskje du? Vel, det er ikke så dumt å lære seg noen småknep fra ekspertene. Vi har samlet tipsene.

(upublisert) Opprettet
De fleste har spist kjip, gummiaktig eggerøre. Kanskje i kantina, på hotell eller hjemme hos deg selv eller andre. Her er triksene som gjør at i hvert fall du unngår å ødelegge eggerøra, neste gang du skal lage det. Men du må fortsatt knekke noen egg, altså.

Ikke stek for mye av gangen - tips fra klikk.no

Ikke ha for mye eggerøre i stekepannen på en gang. Steker du flere enn 10 egg er det bedre å steke i flere omganger. Klikk på bildet for oppskrift. (Foto: Colourbox)Ikke ha for mye eggerøre i stekepannen på en gang. Steker du flere enn 10 egg er det bedre å steke i flere omganger. Klikk på bildet for oppskrift. (Foto: Colourbox) Maks 10 egg i røra av gangen, skriver Christopher Sjuve i Klikk.no. Han steker også eggerøren på så lav varme som mulig og bruker god tid.

Visp hardt - tips fra Kjøkkenkroken

Visp egg og væske godt sammen, så tilsetter du krydder og urter. Klikk på bildet for oppskrift. (Foto: Kjøkkenkroken)Visp egg og væske godt sammen, så tilsetter du krydder og urter. Klikk på bildet for oppskrift. (Foto: Kjøkkenkroken) Monica som blogger i Kjøkkenkroken anbefaler at du rører egg og fløte hardt sammen, før du tilsetter urter eller krydder.

Alternativ til gressløk - kryddertips fra Ganske enkelt

Prøv noe nytt! Hva med karrikrydret eggerøre? Klikk på bildet for oppskrift. (Foto: Ganske enkelt)Prøv noe nytt! Hva med karrikrydret eggerøre? Klikk på bildet for oppskrift. (Foto: Ganske enkelt) Prøv litt karri i eggerøren! Det gir både flott farge og en ekstra spiss på smaken, det er løftet fra Ganske enkelt-bloggen.

Vent 20 sekunder - steketips fra BBC

Ta det med ro mens eggerøren stekes. Klikk på bildet for oppskrift. (Foto: Colourbox)Ta det med ro mens eggerøren stekes. Klikk på bildet for oppskrift. (Foto: Colourbox) BBC anbefaler å la eggerøren steke uten røring de første 20 sekundene etter at du har helt eggeblandingen over i den varme stekepannen. Så løfter du eggerøren med en trestekespade før du "bretter" den over og lar den steke uforstyrret i 10 sekunder til. Fortsett til eggene er ferdigstekt, trekk pannen av varmen og la eggerøren hvile litt før du serverer. Vel bekomme!

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.