Annonse

Slik lager du gulrotkaken alle drømmer om

Skal du bake til mange? Lag en saftig gulrotkake med kremostglasur i langpanne. En sikker vinner!

Nå er det høysesong for skoleavslutninger og sommerfester. Dropp sjokoladekaken i år, og bak en saftig gulrotkake isteden. Her er 3 knallgode oppskrifter og video:

1. Saftig og god gulrotkake fra Fru Timian

– En perfekt gulrotkake skal, etter min smak, være full av gulrøtter og godt smør, og ha så mye nøtter i seg at jeg kan knase meg gjennom et stykke. Dessuten må den ha kremostglasur! skriver Fru Timian på bloggen sin. gulrotkake frutimian– La oss være enige om en ting: Når det kommer til gulrotkake, er det glasuren som bokstavelig talt tar kaka! Jeg simpelthen elsker denne glasuren! sier Fru Timian. Foto: frutimian.no. Hun har også laget en video som viser trinn-for-trinn hvordan du går frem: https://vimeo.com/39397583

 2. Gulrotkake med ostekrem

Denne lekre kaken kommer fra Melk.no, og bakes helt uten nøtter. "En generelt godt likt kake, som passer bra til alle anledninger" skriver opplysningskontoret på nettsiden sin. gulrotkake-med-ostekrem melknoPynt gjerne med gulrotstrimler på toppen! Gulrotkaken er godt likt av alle - og passer derfor når du baker til mange. Foto: melk.no.

3. Sjokoladegulrotkake

Kombiner gjerne en saftig gulrotkake med mørk sjokolade! I denne kaken fra Tine.no får du alt i ett - med glasuren laget av hvit sjokolade og kremost. Perfekt å ha med på vårens dugnader, avslutninger eller sommerfester. sjokoladegulrotkaketineKnallgod kombinasjon! Sjokoladegulrotkake er enkel å lage - og smaker deilig. Foto: Tine.no.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder