Slik lager du en frossen ostekake på 1-2-3

Magisk god ostekake rett fra frysen!

En lekker ostekake smaker alltid godt - og denne frosne varianten er ekstra enkel å lage. Vi fant oppskriften hos Krem.no, bloggen til Elin Vatnar Nilsen.

– Jeg valgte å lage en iskake fordi det er veldig, veldig godt, også når gradestokken kryper ned mot - 20, sier bloggeren.

Det eneste du trenger å gjøre med kremen er å røre ingrediensene sammen, og tilsette frosne eller friske bær. Formen setter du i frysen eller rett ut i kulda (i -15 eller kaldere).

– Jeg har alltid noen hele fryste blåbær og bringebær i fryseren - veldig praktisk å putte i bakverk eller pai, skriver Elin på bloggen sin.

Frossen ostekake fra Krem.noLag gjerne kaken i god tid før den skal spises, den holder seg lenge i frysen. Foto: Krem.no.

Hun tipser om at du også kan lage kaken uten fryser. Da tilsetter du gelatinplater isteden, for at den skal få den rette konsistensen, og setter den i kjøleskapet.

Frossen ostekake fra Krem.noBunnen har kun to ingredienser - Bixit, Gjende eller Digestive-kjeks og smør. Foto: Krem.no.

Legg merke til at kremen inneholder søt kondensert melk, som du kan kjøpe i dagligvarebutikken. Du får ikke samme resultat hvis du bruker f.eks. Vikingmelk.

Frossen ostekake fra Krem.noNB! I kremen er det viktig at du bruker søt kondensert melk, for best resultat. Foto: Krem.no

Husk også  å tine kaken i ca 45 minutter før den serveres. Da kommer smakene bedre frem.

Se oppskrift på frossen ostekake på bloggen Krem.no.

Frossen ostekake fra Krem.noLekker osteiskake - som tines ca 45 minutter før servering. Foto: Krem.no.

Flere saker fra Scandinavia Online-sider:

Formel E forklart fra innsiden

ELBIL24.NO

Formel E forklart fra innsiden

elbil24.no

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder