Vis mer

Slik lager du en frossen ostekake på 1-2-3

Magisk god ostekake rett fra frysen!

(upublisert) Opprettet
En lekker ostekake smaker alltid godt - og denne frosne varianten er ekstra enkel å lage. Vi fant oppskriften hos Krem.no, bloggen til Elin Vatnar Nilsen.

– Jeg valgte å lage en iskake fordi det er veldig, veldig godt, også når gradestokken kryper ned mot - 20, sier bloggeren.

Det eneste du trenger å gjøre med kremen er å røre ingrediensene sammen, og tilsette frosne eller friske bær. Formen setter du i frysen eller rett ut i kulda (i -15 eller kaldere).

– Jeg har alltid noen hele fryste blåbær og bringebær i fryseren - veldig praktisk å putte i bakverk eller pai, skriver Elin på bloggen sin.

Frossen ostekake fra Krem.noLag gjerne kaken i god tid før den skal spises, den holder seg lenge i frysen. Foto: Krem.no.

Hun tipser om at du også kan lage kaken uten fryser. Da tilsetter du gelatinplater isteden, for at den skal få den rette konsistensen, og setter den i kjøleskapet.

Frossen ostekake fra Krem.noBunnen har kun to ingredienser - Bixit, Gjende eller Digestive-kjeks og smør. Foto: Krem.no.

Legg merke til at kremen inneholder søt kondensert melk, som du kan kjøpe i dagligvarebutikken. Du får ikke samme resultat hvis du bruker f.eks. Vikingmelk.

Frossen ostekake fra Krem.noNB! I kremen er det viktig at du bruker søt kondensert melk, for best resultat. Foto: Krem.no

Husk også  å tine kaken i ca 45 minutter før den serveres. Da kommer smakene bedre frem.

Se oppskrift på frossen ostekake på bloggen Krem.no.

Frossen ostekake fra Krem.noLekker osteiskake - som tines ca 45 minutter før servering. Foto: Krem.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.