Slik blir steinhardt smør mykt på få sekunder

Genialt triks!

(upublisert) Opprettet


Glemt å ta ut smøret av kjøleskapet? Da vet du hvor irriterende og vanskelig det er å håndtere en "murstein" med smør når man skal få i seg en brødskive kjapt om morgenen.

Skiva blir rett og slett ødelagt i møte med det harde meieriproduktet.

Men nå har David Chilcott, mannen bak Youtube-kanalen "The One Pot Chef", kommet opp med en genial løsning på problemet. Det skriver blant andre Dagens.dk.

Det enkle trikset, som vises i videoen over, er som følger:

  1. Start med å fylle et glass med varmt vann.

  2. La så glasset stå i ett minutt før du heller vannet ut igjen.

  3. Til slutt: Plassér glasset over smørklumpen i noen få sekunder.


Slik får den gule herligheten en perfekt konsistens som passer både til brødmat og baking.

Legg til sol_no på SnapChat
Mer om
mat

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer