Slik blir steinhardt smør mykt på få sekunder

Genialt triks!

(upublisert) Opprettet


Glemt å ta ut smøret av kjøleskapet? Da vet du hvor irriterende og vanskelig det er å håndtere en "murstein" med smør når man skal få i seg en brødskive kjapt om morgenen.

Skiva blir rett og slett ødelagt i møte med det harde meieriproduktet.

Men nå har David Chilcott, mannen bak Youtube-kanalen "The One Pot Chef", kommet opp med en genial løsning på problemet. Det skriver blant andre Dagens.dk.

Det enkle trikset, som vises i videoen over, er som følger:

  1. Start med å fylle et glass med varmt vann.

  2. La så glasset stå i ett minutt før du heller vannet ut igjen.

  3. Til slutt: Plassér glasset over smørklumpen i noen få sekunder.


Slik får den gule herligheten en perfekt konsistens som passer både til brødmat og baking.

Legg til sol_no på SnapChat

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.