Skallet glir rett av egget

Slik skreller du egg som en proff.

(upublisert) Opprettet
Det er en rekke forskjellige måter å skrelle egg på. Noen er mer geniale enn andre, og vi vil påstå at denne metoden heller mot det geniale. Alt du trenger er et kokt egg og et glass med vann. Rist i noen sekunder, så glir skallet rett av egget. Det blir litt vannsøl, så det kan være lurt å gjøre trikset over vasken. Se fremgangsmåten her:

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.