Saftige lammespyd og rabarbrakake

Uansett vær er det tid for grillmåltider. Gå for grillspyd - og du er sikret et saftig og godt resultat.

(upublisert) Opprettet
Prøv noe litt annerledes på grillen denne helgen. Vi foreslår grillspyd med svinefilet, aprikos og hot mangosaus fra Trines Matblogg: Det smaker utrolig godt med frukt som tilbehør til svinekjøtt, slik som for eksempel tørket aprikos i denne deilige grillretten, som er en fryd for øyet så vel som ganen, skriver Trine. (Foto:trinesmatblogg.no) Fru Timian tipser om at det er lettere å få et saftig og godt grillresultat hvis du lager grillspyd istedenfor å steke store kjøttstykker. Det viktigste å huske på er at bitene må være like store. Prøv hennes saftige lammespyd med kokte poteter, tzatziki og hjertesalat: Middag med smak av sol og sommer. (Foto: frutimian.no) En lekker potetsalat passer til all grillmat. Denne varianten fra Middelhavet inneholder små nypoteteter, cherrytomater, basilikum, feta og oliven, og kommer fra MariannMat: Server til for eksempel grillet fisk eller kyllingfilet med en god balsamicodressing til, foreslår Mariann. (Foto: mariannmat.wordpress.com) Rabarbrasesongen er på hell for mange - så høst nå, før den blir for bitter. Hva med å lage denne saftige rabarbrakaken fra Olavs kulinariske verden? Olav tipser om at kaken egner seg utmerket til frysing. Men fort deg før den blir spist opp! (Foto: olavskv.blogspot.no) Interessert i flere oppskrifter? Her er en oversikt over alle matartiklene SOL-redaksjonene har skrevet.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.