Saftig kylling på grill og frisk rabarbrasuppe

Endelig er sommeren kommet, og det er tid for både rabarbra, jordbær og grill!

(upublisert) Opprettet
På varme dager er det godt med noe lett og enkelt, gjerne grillet. Disse lekre kyllingfiletene er marinert i eplejuice og soyasaus, og kommer fra Lizas matverden: Megasaftig, sier Liza om kyllingretten sin. (Foto: lizasmatverden.blogspot.com) «For mange er tilbehøret til grillmaten nesten noe av det viktigste», skriver Tone Glamsland på bloggen sin «Spis, drikk, lev». Her disker hun opp med fransk potetsalat, grillet paprika med fetakrem og baconsurr. Og denne lekre sommersalaten med tomat, jordbær og balsamico: Da jeg første gang fikk servert denne salaten, tenke jeg, JA, endelig! Denne salaten er og forblir min favoritt, forteller Tone. (Foto: spisdrikklev.blogspot.com) Noe av det beste med vår er å spise årets rabarbra! Kanskje har du hagen full allerede? Prøv en herlig rabarbrasuppe med jordbær fra Vegetarbloggen. Den smaker aller best helt iskald! Rabarbra og jordbær er en helt fantastisk kombinasjon, skriver Mari. Den lager du på 20 minutter. (Foto: vegetarbloggen.com) Rabarbra passer også veldig godt i kake! Trenger du hjelp til å komme i gang med bakingen, kan du følge denne trinn-for-trinn-videoen:

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.