Så raskt har du aldri laget fastelavnsboller før

Dette geniale trikset sparer deg for mye tid. Oppskriften får du her.

(upublisert) Opprettet
Mange munner å mette på fastelavn? Da er langpannen din venn. På null tid lager du boller til 10-20 personer. Alt du trenger å gjøre er å legge hele bolledeigen i en langpanne istedenfor å trille boller. Stekes på vanlig måte i ovnen, deles i to, og fylles med krem.  Dryss på litt melis på toppen, og server! Enklere blir det ikke.
 fastelavnsboller i langpanne sol.no Bruk en vanlig fastelavnsbolleoppskrift. Men øk steketiden til 15-20 minutter. Har du glutenallergi bruker du en glutenfri variant. Vil du ha ekstra tips til bakingen kan du ta en titt på denne videoen, som viser trinn-for-trinn hvordan deigen lages. Vi ble inspirert av det svenske bakemagasinet Hembakat, her er deres oppskrift: Semlor i langpanna med citron og mandel. God fastelavn!

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.