Ina fra Mat på bordet har oppsummert året på bloggen sin, og den mest populære oppskriften i 2015 var disse ekstra enkle, eltefrie rundstykkene.
Eller klaskerundstykker som hun selv kaller dem. Navnet har de fått fordi du ikke trenger å trille eller forme dem til boller.
– Jeg bare klasker dem rett ned i en form - ikke skal de eltes, formes eller etterheves! De er verdens enkleste å lage, forteller bloggeren.
Det eneste du trenger er å røre sammen en enkel deig kvelden før, som er klar for steking dagen etter.
Etter klatting i langpannen, settes rundstykkene rett inn i kald ovn. Ingen etterhev, men husk å skru på ovnen!
– Som du ser, (bildet) så var jeg ikke så nøye med ‘klattingen’, men steking gjør underverker, og de ble flotte og fine på en halvtime, sier Ina.

Ina mener at med denne metoden kan du droppe å kjøpe halvstekte eller frosne rundstykker.
– Oppskriften gjør at det er raskere, sunnere og billigere å lage dem fra bunnen av, skryter hun. Sjekk ut videoen av hvordan hun baker dem her.
"Veldig enkelt og suverent resultat! Perfekt til søndagsfrokosten. Jeg liker denne varianten bedre enn å bruke muffinsform", skriver en av leserne hennes på bloggen.
Han tipser også om at du kan bytte ut 100 gram av melet med 100 gram frø.

Se oppskrift på superenkle eltefrie rundstykker på bloggen Mat på bordet.