Rømmegrøt og sveler

På søndag er det olsok - og på menyen står rømmegrøt og sveler. God feiring!

(upublisert) Opprettet
Juli går mot slutten, og olsokfeiringen er snart i gang. Spekemat og rømmegrøt er favoritter denne kvelden. Hva med å prøve oppskriften fra bloggen Kjøkkentjeneste? - Server med sukker og kanel, og litt spekemat ved siden av, tipser Ina. (Foto: kjoekkentjeneste.blogspot.no) Er du usikker på hvordan du lager grøten? Det er enkelt, men tar du en titt på denne trinn-for-trinn-videoen, får du hjelpen du trenger: Bytt ut vaflene med sveler i sommer. De stekes fort, og surmelken gir en god smak. Grys Kjøkkenskriverier har en fin oppskrift: Nystekte sveler servert med jordbær og rømme, deilig sommermat! skriver Gry. (Foto: gryskjokkenskriverier.blogspot.no) Du kan gjerne bruke kefir eller Biola i røren. Her ser du en trinn-for-trinn-video av hvordan du går fram: Interessert i flere oppskrifter? Her finner du en oversikt over alle matartiklene SOL-redaksjonen har skrevet.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.