Rødvinsgryte og superenkel epleterte

Høstmat står på menyen denne helgen. Vi velger oss langtidskokt kjøttgryte og deilig epleterte.

(upublisert) Opprettet
En frisk forrett trenger vi til den kraftige kjøttgryta. Hva med ceviche - råmarinert fisk? Det er faktisk mulig å "koke" fisk med sitrussaft. Les mer om denne delikate fiskeretten hos Lars spiser, drikker og synser: Dette er supergodt og bør prøves! oppfordrer Lars på bloggen sin. (Foto: larsspiserdrikkerogsynser.matprat.no) Søndag er det tid for en skikkelig høstgryte. Vi velger deilig, mørt oksekjøtt som har kokt lenge sammen med gulrot, løk og rødvin. Oppskriften kommer fra bloggen Ferdakost: Noko av det beste med denne retten er raudvinssmaken i kjøtet og grønsakene - nydeleg! skriver Marion. (Foto: ferdakost-no). Og til dessert lager vi verdens enkleste epleterte fra bloggen Spoon. Her er det frosne butterdeisplater som er grunnlaget for herligheten. Enklere blir det ikke! Et par plater butterdeig og noen epler - og vips så har du en lekker epleterte! (Foto: blog-spoon.blogspot.no) Interessert i flere oppskrifter? Her finner du en oversikt over alle matartiklene SOL-redaksjonen har skrevet.
Mer om
mat

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer