Perfekte tips til påskefrokosten

Påskeferie er en god anledning til å bruke lang tid rundt frokostbordet om morgenen.

(upublisert) Opprettet
Alle oppskriftene i denne saken er hentet fra matredaksjoner og -blogger som lar oss samle og vise frem innholdet deres på våre matsider. På SOL Mat finner du massevis av oppskrifter og tips og inspirasjon til god mat. Ta en titt, kanskje du finner noe du vil lage i dag?

Eggs Florentine - en oppskrift fra Klikk Mat

Dette er egg av en annen klasse! (Foto: Erik Hannemann og Klikk Mat)Dette er egg av en annen klasse! (Foto: Erik Hannemann og Klikk Mat) Vi spiser aldri så mye egg som vi gjør i påsken. Men hva med å tenke litt utenfor boksen og forsøke noe annet enn egg og bacon? - At en rett er "à la Florentine", altså "som de gjør i Firenze", er synonymt med at noe serveres med spinat, skriver Christopher Suvje i Klikk Mat, men det er naturligvis ikke hele historien om Eggs Florentine. Sjekk ut og prøv, er vår oppfordring! I matbloggen Matlidenskap kan du lese litt om temperering av egg, et smart triks som gjør det lettere å få perfekt resultat når du lager mat.

Påskeharens rundstykker - en oppskrift fra reminiscence kitchen 

Veldig søte, og ikke så vanskelige å lage. Disse vil vekke oppsikt på frokostbordet! (foto: reminiscence kitchen)Veldig søte, og ikke så vanskelige å lage. Disse vil vekke oppsikt på frokostbordet! (foto: reminiscence kitchen) - Disse påskeharene er like lette å bake som vanlige rundstykker, skriver bloggeren bak reminiscence kitchen. Enkel forklaring (med praktiske bilder til) og oppskrift finner du her.

Påskesmoothie - en oppskrift fra ganske enkelt

Særlig unger digger smoothies, og med disse gule smaksbombene på frokostbordet blir det sikkert en strålende morgen! (foto: ganske enkelt)Særlig unger digger smoothies, og med disse gule smaksbombene på frokostbordet blir det sikkert en strålende morgen! (foto: ganske enkelt) - Nydelig - det enkleste er som vanlig det beste - som denne smoothien her. Bare rene råvarer og full av vitaminer, skriver bloggeren bak ganske enkelt. Den bør drikkes med det samme, men det kan da umulig være et problem?

Crepes Suzette - en oppskrift fra Annica om Mat

Ok, pannekaker er ikke vanligvis frokostmat her til lands, men la oss skeie ut i påska! (foto: Annica om mat) Ok, pannekaker er ikke vanligvis frokostmat her til lands, men la oss skeie ut i påska! (foto: Annica om mat) Som i oppskriften over minner også bloggeren bak Annica om Mat på at det er appelsinsesong nå. - Så med god samvittighet frister jeg dere i dag med en klassisk crepes suzette servert med appelsiner ”naturale” og iskrem, skriver hun. Hvis du synes iskrem kanskje er litt i tyngste laget til frokost, er nok disse like gode uten. Så får vi bare ønske god frokost! Husk at det finnes flere gode påskeoppskrifter (og godsaker som passer når som helst) på våre matsider. Og tusen takk til fantastiske bloggere og redaksjoner som deler sitt innhold med oss på SOL Mat!

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.