Påskebrød og saftig formkake

Endelig påskefri! Og god tid til å lage mat. I dag lager vi wok, påskebrød og deilig formkake.

(upublisert) Opprettet
Denne asiatiske woken med kjøttdeig og nøtter fra Fru Timian er ikke vanskelig å lage, men krever at du har gjort alt klart før steking: Du kan gjerne bruke lammekjøttdeig i stedet for vanlig kjøttdeig til denne woken, tipser Fru Timian. (Foto: frutimian.no) Å lage påskebrød er en tradisjon i mange land. De er ofte formet som små kunstverk, eller er rikt dekorert. Vi skal prøve oss i år, og bake de små kyllingene vi fant på bloggen ChocoLana: Disse fuglene er lette å få til, og morsomme å lage sammen med barna, forteller ChocoLana. (Foto: chocolanasblogg.blogspot.com) Her kan du lese mer om påskebrød. "Hvem kunne ikke tenke seg en lett kake å lage slik at man heller kan være ute i sola å boltre seg?" spør Caroline fra bloggen Good Cupcakes Good. Hun har bakt en fristende, saftig formkake med hint av appelsin: Saftig påskekake med et hint av appelsin fra Good Cupcakes Good. Den passer sikkert fint som turmat også. (Foto: goodcupcakesgood.blogspot.com) Vil du ha tips til brødbakingen? Sjekk trinn-for-trinn-videoen:

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.