Denne asiatiske woken med kjøttdeig og nøtter fra
Fru Timian er ikke vanskelig å lage, men krever at du har gjort alt klart før steking:
Du kan gjerne bruke lammekjøttdeig i stedet for vanlig kjøttdeig til denne woken, tipser Fru Timian. (Foto: frutimian.no)
Å lage påskebrød er en tradisjon i mange land. De er ofte formet som små kunstverk, eller er rikt dekorert. Vi skal prøve oss i år, og bake de små kyllingene vi fant på bloggen
ChocoLana:
Disse fuglene er lette å få til, og morsomme å lage sammen med barna, forteller ChocoLana. (Foto: chocolanasblogg.blogspot.com)
Her kan du lese mer om påskebrød.
"Hvem kunne ikke tenke seg en lett kake å lage slik at man heller kan være ute i sola å boltre seg?" spør Caroline fra bloggen
Good Cupcakes Good. Hun har bakt en fristende, saftig formkake med hint av appelsin:
Saftig påskekake med et hint av appelsin fra Good Cupcakes Good. Den passer sikkert fint som turmat også. (Foto: goodcupcakesgood.blogspot.com)
Vil du ha tips til brødbakingen? Sjekk trinn-for-trinn-videoen: