Vis mer

Ostekaken med det lille ekstra

To hemmelige ingredienser som gjør ostekaken friskere og lettere.

(upublisert) Opprettet
Marias Salt og Søtt har laget en ostekake litt utenom det vanlige – den inneholder ricotta og gresk yoghurt istedet for kremost.

– Det gjør den friskere i smak, og mindre kaloriholdig enn vanlig ostekake, forteller hun.

Vi lot oss friste av oppskriften hennes med kakao-kjeksbunn og søtning som i hovedsak består av bananer. Men du kan selvsagt tilsette mer søtt om du foretrekker det.

– Konsistensen er supersmooth og “creamy”, og vaniljen gir en herlig smak, skriver Maria.

Se oppskrift på ovnsbakt ostekake med banan på bloggen Marias Salt og Søtt.

bananostekake med ricotta og gresk yoghurt. – Ønsker du å servere noen søtt ved siden av kan f.eks. friske bær eller sjokoladesaus være perfekt tilbehør, tipser Maria. Foto: mariassaltogsott.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.