Annonse

Oppvokst på 80- og 90-tallet? Da enten elsker eller hater du disse

Norgeshistorien fra terteskjell til rekekabaret.

1. På gatekjøkkenet var det løvstek som gjaldt

(Foto: Olav Olsen/Aftenposten)(Foto: Olav Olsen/Aftenposten)

2. Hvis du ikke foretrakk biffsnadder, da

(Foto: Olav Olsen/Aftenposten)(Foto: Olav Olsen/Aftenposten)

3. Og smultringbua hadde alltid desserten klar

(Foto: Knut Fjeldstad/Ntb Scanpix)(Foto: Knut Fjeldstad/Ntb Scanpix)

4. Mens nabobua dundret ut bakt potet i helgene

(Foto: Nina Bugge Øyen/VG)(Foto: Nina Bugge Øyen/VG)

5. Hjemme gikk det kanskje i en liten rekecocktail?

(Foto: Annemor Larsen/VG)(Foto: Annemor Larsen/VG)

6. Etterfulgt av et par tjåkfulle terteskjell

(Foto: Jon-Eric Melsæter/Flickr/CC BY 2.0)(Foto: Jon-Eric Melsæter/Flickr/CC BY 2.0)

7. Som på sett og vis var havets versjon av hønsefrikassé

(Foto: Trygve Indrelid/Aftenposten)(Foto: Trygve Indrelid/Aftenposten)

8. Koldtbordet var stappfullt av crab sticks

(Foto: Calgary Reviews/Flickr/CC BY 2.0)(Foto: Calgary Reviews/Flickr/CC BY 2.0)

9. For ikke å snakke om rekekabaret og alt mulig rart i aspikk

(Foto: Trygve Indrelid/Aftenposten)(Foto: Trygve Indrelid/Aftenposten)

10. Blodpuddingen var heller aldri langt unna

(Foto: Trygve Indrelid/Aftenposten)(Foto: Trygve Indrelid/Aftenposten)

11. Og var det ikke kinakål til alt ...

(Foto: Colourbox)(Foto: Colourbox)

12. ... så var det kruspersille

(Foto: Colourbox)(Foto: Colourbox)

13. Eller råkost

(Foto: Karin Beate Nøsterud/VG)(Foto: Karin Beate Nøsterud/VG)

14. Slageren fondue/raclette ble importert fra Sveits

(Foto: Colourbox)(Foto: Colourbox)

15. Mens vi trodde chop suey kom fra Kina

(Foto: Dirk Vorderstraße/Flickr/CC BY 2.0)(Foto: Dirk Vorderstraße/Flickr/CC BY 2.0)

16. Gud vet hvor vi hentet de innbakte pølsene

(Foto: Colourbox)(Foto: Colourbox)

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder