Vis mer

Nei, disse strekene er ikke bare til pynt

De har en smart funksjon.

(upublisert) Opprettet


Har du på et eller annet tidspunkt i livet blitt sittende å stirre på en plastkopp, har du kanskje lagt merke til strekene som befinner seg på koppen. De ser nokså tilfeldig plassert ut, men strekene har faktisk en hensikt.

Den øverste streken viser angivelig hvor mye øl du skal ha i glasset. Den nederste skal være en målestrek for sprit, mens den midterste er for vin.

Kunne ikke laste instagramPå sine Facebook-sider avkreftet produsenten at strekene faktisk er ment til å måle alkohol. De er derimot laget for å måle andre ting.

Ifølge produsenten viser den øverste streken hvor mye vann du bør få i deg fem ganger om dagen. Den midterste streken er et symbol på hvor mye frokostblanding som er standard, mens det nederste skal brukes til å måle munnskyll.

De foreslår også alternative ting du kan bruke målestrekene til: Alkoholfri drink, juice og sjokoladesirup.
What’s the real use for the lines on the original Solo® Cup? To measure chocolate syrup of course! Here are some fun suggestions from us, but we want to know yours. Comment below!

Posted by SOLO on 13. juni 2012 Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.