Nei, dette er ikke den beste måten å knekke egg på

Slik unngår du skall i maten.

(upublisert) Opprettet
Å knekke et egg er garantert noe du har gjort tusen ganger før. Uansett hvor erfaren du er, får du trolig litt eggeskall i maten i ny og ne. Knekker du egget mot en kant, risikerer du at eggeskall klistrer seg til hviten og havner i maten. I stedet for å slå egget mot siden av bollen eller stekepannen, råder America's test kitchen folk til å kakke egget mot en rett flate. Skill de to delene fra hverandre over bollen, så har du et skallfritt egg i maten.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.