Vis mer

Med disse triksene lager du den vakreste pavlova til 17. mai

Få konditorens enkle tips til hvordan nettopp din kake blir bordets vakreste.

(upublisert) Opprettet
– Folket har talt: De vil ha pavlova på 17. mai! skriver Elin på nettsiden sin, Krem.no.

Hun snakker om marengskaken som alle nordmenn har blitt så glade i - toppet med vaniljekrem og dekket med frukt og bær.

Elin er konditor, og har laget sin egen kreative vri på kaken. Det er ikke mye som skal til for at nettopp din kake skal skille seg ut i mengden.

Konditoren har laget en lekker krans av marengs istedenfor rund kake. Hun fyller den med pisket krem med ekte vanilje og topper med jordbær, bringebær, blå druer og små marengstopper. Alt ligger lekkert plassert i mønster, med et lite melisdryss på toppen.

– Bruk rikelig med frukt og bær - blåbær, jordbær, bringebær eller annen frukt du liker. Bruk gjerne frosne bær, anbefaler hun.

Elin beskriver nøye med bilder på bloggen om hvordan du går fram. Så hvorfor ikke ta sjansen på å lage kakebordets vinner på 17. mai i år? Lykke til!

Se oppskrift på pavlovakrans på nettsiden Krem.no.

pavlovakransLegg frukt i mønster, og lag en krans av pavlovaen din, er tipsene til konditor Elin Vatnar Nilsen. Foto: krem.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.