Vis mer

Med dette trikset lager du aldri mer tørr sjokoladekake

Kjendiskokk Lise Finckenhagen baker alltid saftig sjokoladekake. Lær hvordan hun gjør det her.

(upublisert) Opprettet
April er tid for loppemarked og dugnad, og tørre langpannekaker? Nei, følg med på fremgangsmåten til denne deilige firkløverkaken til Lise Finckenhagen.

Bedre og saftigere har du aldri fått den.

Hemmeligheten ligger i glasuren. Når du lager langpannekaker er det viktig med mye god glasur. I tillegg bruker hun masse sjokolade.

Trikset er å bruke en kakepinne og stikke flere små hull eller groper i kaken, før du brer over glasuren. På den måten trekker glasuren ekstra godt inn.

Et annet tips fra Finchenhagen er at dobbel mengde glasur gir ekstra glede.

Kaken er perfekt å servere når du skal mette mange. Eller når du skal ta med kake til arrangementer som loppemarked, i foreninger eller andre sosiale sammenkomster.

En spiseskje espressopulver sammen med det tørre i kakerøren gir ekstra smak for deg som ønsker en litt mer voksen vri på kaken.

Se oppskrift på firkløverkake i langpanne på NRK Mat.

sjokoladekake i langpanneAlltid saftig kake med dette kakepinne-trikset fra kokk Lise Finchenhagen. Foto: Tone Rieber-Mohn/NRK

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.