Annonse

Med dette trikset lager du aldri mer tørr sjokoladekake

Kjendiskokk Lise Finckenhagen baker alltid saftig sjokoladekake. Lær hvordan hun gjør det her.

April er tid for loppemarked og dugnad, og tørre langpannekaker? Nei, følg med på fremgangsmåten til denne deilige firkløverkaken til Lise Finckenhagen.

Bedre og saftigere har du aldri fått den.

Hemmeligheten ligger i glasuren. Når du lager langpannekaker er det viktig med mye god glasur. I tillegg bruker hun masse sjokolade.

Trikset er å bruke en kakepinne og stikke flere små hull eller groper i kaken, før du brer over glasuren. På den måten trekker glasuren ekstra godt inn.

Et annet tips fra Finchenhagen er at dobbel mengde glasur gir ekstra glede.

Kaken er perfekt å servere når du skal mette mange. Eller når du skal ta med kake til arrangementer som loppemarked, i foreninger eller andre sosiale sammenkomster.

En spiseskje espressopulver sammen med det tørre i kakerøren gir ekstra smak for deg som ønsker en litt mer voksen vri på kaken.

Se oppskrift på firkløverkake i langpanne på NRK Mat.

sjokoladekake i langpanneAlltid saftig kake med dette kakepinne-trikset fra kokk Lise Finchenhagen. Foto: Tone Rieber-Mohn/NRK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder