Med dette geniale trikset lager du Sarah Bernard i rekordfart

Nå lager vi denne favorittkaka på halvparten av tiden.

– Oh, herlige land! Dette er så utrolig godt! skriver Fru Timian på bloggen sin. Hun lager sin egen geniale vri på den himmelske julefavoritten Sarah Bernard.

Kaken er kjent for sin uimotståelige sjokolade-smørkrem, mandelbunn og mørkt sjokoladetrekk, og passer perfekt til romjulens mange familie- og vennetreff.

Men den er også kjent for å være tidkrevende å lage. Og det har Fru Timian funnet en løsning på - hun baker den i langpanne istedenfor enkeltvis. Og sparer masse tid!

sarah bernhard Sarah Bernard på halparten av tiden. Foto: Frutimian.no.

– Store mengder med Sarah Bernard fiks ferdig laget i en langpanne. Rett og slett en genial måte å lage denne kaken på, spør du meg! sier hun.

Hun ble kjent med kaken i voksen alder, og baker den nå fast hver eneste jul.

– I år lager jeg mine Sarah Bernard i langpanne. Smaken er akkurat like god, men du bruker kanskje halvparten av tiden på å lage den. Og det kan vi like! sier matbloggeren.

sarah-bernard-i-langpanne-Kaken er dekket av både revet og smeltet mørk sjokolade. Foto: Frutimian.no.

Fru Timian tipser om at kaken holder seg i kjøleskapet i flere dager. De er også fin å fryse ned.

– Ta opp de kakebitene du trenger. De tiner kjapt, mens kaffen koker, forklarer hun.

Vil du prøve deg på denne?

Se oppskrift på Sarah Bernard i langpanne på bloggen Fru Timian.

sarah bernhard kakeKaken kan også skjæres i mindre biter og serveres som konfekt. Foto: Frutiman.no



Flere saker fra Scandinavia Online-sider:

Porsche Taycan har satt ny distanserekord

ELBIL24.NO

Porsche Taycan har satt ny distanserekord

elbil24.no

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder