Løkpizza med crème fraiche og enkel jordbærdessert

Denne uken utfordrer vi fredagspizzaen, og byr på enkel og rask snaddermat.

(upublisert) Opprettet
Bytt ut fredagspizzaen med en tarte flambée! Det er en pizzavariant med crème fraiche, løk og bacon. Prøv denne fra bloggen Ferdakost: Tarte flambée, eller flammekueche, er ein populær pizza-lik rett i sør-Tyskland og austre Frankrike. Det smakar heilt nydeleg, spesielt om du har på litt ekstra urter, skriver Marion. (Foto: ferdakost-no.com) Har du barn, passer det kanskje bedre med sprø vårruller fra Fru Timian? Disse er fylt med kyllingkjøttdeig, gulrot, ingefær og hvitløk. Har du dårlig tid lager du dem direkte i stekeovnen: Barnas favoritt! 11-åringen til Fru Timian elsker vårruller, og han får dem med seg som skolemat dagen etter. ( Foto: frutimian.no) Avslutt måltidet med noe friskt og lekkert! Vi foreslår en mager mango- og jordbærdessert fra bloggen Matlidenskap. "Denne retten er som sommer på boks," skriver kokken Bjørnar om sin lettvinte dessert: Mango og jordbær går veldig bra sammen. Med litt syre fra fersk lime blir det enda bedre, tipser Bjørnar. (Foto: matlidenskap.blogspot.com)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.