Lettvint mat til sankthans

Skal du feire midtsommer med piknik? Eller kanskje en tur på fjorden? Her er mattipsene.

(upublisert) Opprettet
For deg som skal på piknik er disse minipizzaene et godt alternativ. De kommer fra bloggen Mat på Bordet: Hjemmelagd ferdigmat fra bloggen Mat på Bordet. (Foto: matpaabordet.com) En god salat passer både på tur og for deg som tilbringer kvelden hjemme. Vi falt for couscoussalat med kylling, kikerter og fetaost fra Grys Kjøkkenskriverier: Deilig salat som kan nytes med god samvitighet, skriver Gry. (Foto: gryskjokkenskriverier.blogspot.no) Er du av den tradisjonelle typen serverer du rømmegrøt på sankthansaften. Har du glemt hvordan man lager den? Ta en titt på denne trinn-for-trinn-videoen: Kanskje har du skolebarn som feirer at skoleåret er slutt? Da fortjener de en liten oppmerksomhet. Overrask med "happycookies" fra bloggen Good Cupcakes Good: Disse fargerike cookiene vil absolutt spre glede hos store og små. Og de kan oppbevares i to uker i en lufttett beholder så da kan gleden fordeles jevnt utover, oppfordrer Caroline. (Foto:goodcupcakesgood.blogspot.no)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.