Lasagne og sjokoladekake

Høstferien er her - og vi byr på lasagne, sjokoladekake og turmat.

(upublisert) Opprettet
Pasta er manges favoritt - og denne helgen lager vi lasagne! Prøv en lekker oppskrift fra bloggen Heartshaped: Denne lasagnen er enkel å lage, men er litt tidkrevende å tilberede. Et tips er å forberede mest mulig før man begynner steking og koking, forklarer Siv. (Foto: heartshaped.org) "Saftig sjokoladekake fra Toten" har Madame Laurien kalt denne kaken. Hun mener at Toten er en region som kan bakverket sitt - så her er det bare å sette i gang, og se om det stemmer: Den er alltid en sikker vinner i alle selskaper og sammenkomster. Cluet med kaken er for det første at det er store mengder surmelk i den, noe som gjør at den bare blir saftigere og saftigere jo lenger den står, forteller Anne Line. (Foto: madamelaurien.blogspot.no) Kanskje skal du på tur i helgen? Lefseruller passer perfekt som turmat. Her ser du en trinn-for-trinn-video av hvordan du lager dem: En litt sunn variant å ha med i sekken er disse grove sconesene med cottage cheese og havregryn fra Grys Kjøkkenskriverier: Disse grove sconesene er kjempegode og ganske sunne, skriver Gry. (Foto: gryskjokkenskriverier.blogspot.no) Interessert i flere oppskrifter? Her finner du en oversikt over alle matartiklene SOL-redaksjonen har skrevet.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.