Lammestek og solskinnskake

På påskeaften er det tid for lam. Og en lekker påskekake, selvsagt!

(upublisert) Opprettet
Lammelår er enklere enn du tror. Prøv fransk lammestek med sprø topping fra Trines Matblogg. Alt tilberedes i samme form, enkelt og greit: Potet, tomater og løk får smak av stekesjyen når de ligger i samme form. (Foto: trinesmatblogg.no) Som tilbehør serverer Trine kokte aspargesbønner. (Foto:trinesmatblogg.no) Til dessert passer det fint med festkaken fra Grys Kjøkkenskriverier. Den er fylt med aprikosfromasj og er toppet med søte påskeegg: Hell litt ekstra gul glasur i midten...så det blir som en påskesol, skriver Gry. (Foto: gryskjokkenskriverier.blogspot.com) Amerikansk ostekake er også et godt alternativ som dessert på påskeaften. Oppskriften og video finner du her:

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.