Lammelår med sennep og timian

Nå er det tid for lam! Denne helgen lager vi lammestek, saftig kokoskake og hjemmelaget daim.

(upublisert) Opprettet
Deilig ferskt lammekjøtt er nå å få i alle butikker. Hva med å servere lammelår fra Kraft Byrå til søndagsmiddagen denne helgen? Rotgrønnsaker og poteter stekes i langpanne samtidig i ovnen, og får nydelig smak av krydder og kraft fra steken: Vil du lage klassisk lammestek gnir du lammelåret inn med salt og pepper, stikker inn halve hvitløksfedd og rosmarinkvaster i steken med en spiss kniv, og følger samme stekemåte, skriver Kraft Byrå. (Foto: kraftbyraa.com) Til kaffen velger vi oss supersaftig kokoskake med sveitsisk marengsglasur fra Fru Timian: Jeg har en stor svakhet for kakeglasurer. Derfor er jeg superglad i kaker som har tykke lag med bølgende lag av deilig glasur. Her er det bølger av sveitsisk marengs som får toppe denne supersaftige ananas- og kokoskaka, skriver Fru Timian. (Foto: frutimian.no) Og til lørdagskosen trenger vi litt hjemmelaget daim! Denne uimotståelige fristelsen får du fra bloggen Mat på Bordet: Pakk stykker inn i bakepapir og ta det med på tur. Skal du ikke spise alt alene, kan du bryte av større stykker, pakke i cellofan og gi det bort som gaver, tipser Ina. (Foto: matpaabordet.com) Interessert i flere oppskrifter? Her finner du en oversikt over alle matartiklene SOL-redaksjonen har skrevet.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.