Annonse

Lammelår med sennep og timian

Nå er det tid for lam! Denne helgen lager vi lammestek, saftig kokoskake og hjemmelaget daim.

Deilig ferskt lammekjøtt er nå å få i alle butikker. Hva med å servere lammelår fra Kraft Byrå til søndagsmiddagen denne helgen? Rotgrønnsaker og poteter stekes i langpanne samtidig i ovnen, og får nydelig smak av krydder og kraft fra steken: Vil du lage klassisk lammestek gnir du lammelåret inn med salt og pepper, stikker inn halve hvitløksfedd og rosmarinkvaster i steken med en spiss kniv, og følger samme stekemåte, skriver Kraft Byrå. (Foto: kraftbyraa.com) Til kaffen velger vi oss supersaftig kokoskake med sveitsisk marengsglasur fra Fru Timian: Jeg har en stor svakhet for kakeglasurer. Derfor er jeg superglad i kaker som har tykke lag med bølgende lag av deilig glasur. Her er det bølger av sveitsisk marengs som får toppe denne supersaftige ananas- og kokoskaka, skriver Fru Timian. (Foto: frutimian.no) Og til lørdagskosen trenger vi litt hjemmelaget daim! Denne uimotståelige fristelsen får du fra bloggen Mat på Bordet: Pakk stykker inn i bakepapir og ta det med på tur. Skal du ikke spise alt alene, kan du bryte av større stykker, pakke i cellofan og gi det bort som gaver, tipser Ina. (Foto: matpaabordet.com) Interessert i flere oppskrifter? Her finner du en oversikt over alle matartiklene SOL-redaksjonen har skrevet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder