Lammefrikassé og hjemmelaget sjokoladepudding

Denne helgen anbefaler vi lammefrikassé, hjemmelaget sjokoladepudding og vannbakkelskake.

(upublisert) Opprettet
Høst er lammetid - og hvorfor ikke variere fårikålen med god gammeldags lammefrikassé? Flott oppskrift finner du hos Slaters matBlogg: Endå betre enn fårikål syns eg frikassé er. Med ein god saus på og gode grønnsaker, frister Ailin. (Foto:slatersmatblogg.blogspot.no) Har du smakt hjemmelaget sjokoladepudding? Det smaker mye bedre enn ferdigvarianten, og tar ikke lang tid å lage. Prøv oppskriften til Mat på Bordet: Repeat after me - sjokoladepudding er best når den er hjemmelagd! skriver Ina. (Foto: matpaabordet.com) Og til kaffen lager du verdens enkleste kake - vannbakkelskake! Deigen er helt sukkerfri, og kaken forsvinner alltid først fra fatet. Mrs Hardy har oppskriften: Det er null sukker inni, men melis oppå, og den serveres helt fersk, sier Manuela. (Foto: mrs-hardy.com) Vil du ha hjelp til vannbakkelsbakingen kan du ta en titt på denne trinn-for-trinn-videoen som viser hvordan du går fram: Interessert i flere oppskrifter? Her finner du en oversikt over alle matartiklene SOL-redaksjonen har skrevet.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.