Laksesashimi og jordbær

Denne helgen anbefaler vi rå laks, svinefilet på grill og jordbærclafoutis til dessert.

(upublisert) Opprettet
Rå laks er en frisk og delikat forrett, og veldig enkel å lage. På bloggen Spis-drikk-lev har Tone brukt salmalaks med sesamfrø, lime og soyasaus: - Nyt smakene! oppfordrer Tone. Hun serverer gjerne med avocado, lime og toast. (Foto: spisdrikklev.blogspot.no) Grillsesongen er godt i gang for mange, uansett vær. Vi har latt oss friste av ingefærmarinert svinefilet med appelsin- og couscoussalat på bloggen MariannMat: En enkel og sunn grillmiddag med magert kjøtt og en frisk og litt annerledes salat, frister Mariann. (Foto: mariannmat.wordpress.com) Nå er det tid for jordbær! Butikkene bugner av gode, importerte bær, og de norske er snart å finne også. Kanskje vil du prøve deg på denne franske klassikeren, clafoutis, fra bloggen Lekkermunn? Cecilie har laget en lekker variant med balsamicobakte jordbær: Hvert eneste år bestemmer jeg meg for at jeg ikke skal spise jordbær før de norske bærene kommer. Og hvert eneste år går jeg på en smell, forteller Cecilie. (Foto: lekkermunn.com) Vil du finne på noe annet med jordbærene? Bli inspirert av denne videoen som viser hvordan du lager jordbærcarpaccio med lime og vaniljeis:

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.