Laksesashimi og jordbær

Denne helgen anbefaler vi rå laks, svinefilet på grill og jordbærclafoutis til dessert.

Rå laks er en frisk og delikat forrett, og veldig enkel å lage. På bloggen Spis-drikk-lev har Tone brukt salmalaks med sesamfrø, lime og soyasaus: - Nyt smakene! oppfordrer Tone. Hun serverer gjerne med avocado, lime og toast. (Foto: spisdrikklev.blogspot.no) Grillsesongen er godt i gang for mange, uansett vær. Vi har latt oss friste av ingefærmarinert svinefilet med appelsin- og couscoussalat på bloggen MariannMat: En enkel og sunn grillmiddag med magert kjøtt og en frisk og litt annerledes salat, frister Mariann. (Foto: mariannmat.wordpress.com) Nå er det tid for jordbær! Butikkene bugner av gode, importerte bær, og de norske er snart å finne også. Kanskje vil du prøve deg på denne franske klassikeren, clafoutis, fra bloggen Lekkermunn? Cecilie har laget en lekker variant med balsamicobakte jordbær: Hvert eneste år bestemmer jeg meg for at jeg ikke skal spise jordbær før de norske bærene kommer. Og hvert eneste år går jeg på en smell, forteller Cecilie. (Foto: lekkermunn.com) Vil du finne på noe annet med jordbærene? Bli inspirert av denne videoen som viser hvordan du lager jordbærcarpaccio med lime og vaniljeis:

Flere saker fra Scandinavia Online-sider:

Ny varebil med rask lading

ELBIL24.NO

Ny varebil med rask lading

elbil24.no

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder