- Lager du denne, garanterer jeg at alle blir imponerte

Sjokoladeelskere se her! En bit av himmelen i en kake.

(upublisert) Opprettet
Sjokolade i tre lag, kan det bli bedre? Denne uimotståelige kaken er så silkemyk og kremete at du garantert ber om et stykke til. Og gjestene blir imponerte, det er sikkert! Oppskriften fant vi på bloggen House of Treats som drives av Lene Gunvaldsen fra Kristiansand. - Mousse er ikke så vanskelig å lage, så lenge du er litt nøye, går det fint. Det aller viktigste er at du beregner god tid, og at du leser hvert steg nøye, forklarer hun. Lene anbefaler at kaken lages i tre omganger, så du bør bake den minst dagen før du skal servere den. La den stå i kjøleskap over natten for å bli helt perfekt. Det kan også være lurt å lese gjennom oppskriften flere ganger før du setter i gang. tripple-chocolate-mousse-cake-2- Den er kremete, ekstravagant, og hvis du elsker sjokolade må dette bokstavelig talt være en liten bit av himmelen, kommenterer Lene på bloggen sin. Foto: houseoftreats.org Det var da venninnen skulle gifte seg at Lene serverte bryllupsgjestene denne kaken. - Lager du trippel sjokolademoussekake til selskap og fest, garanterer jeg at alle blir imponerte! tipser Lene. Den passer også perfekt på festdager som 17. mai og nyttårsaften. Hun er journalist og designer med bakedilla, som ved siden av jobb i kommunikasjonsbransjen blogger om alt som er søtt og godt, og lar seg inspirere av blant annet TV-serien "Masterchef Australia". Flere oppskrifter finner du på bloggen hennes House of Treats. Lykke til! tripple-chocolate-mousse-cake-16 (1)- Denne triple sjokolademoussekaken laget jeg til bryllupet til en venninne. En vinner på kakebordet! sier Lene Gunvaldsen fra bloggen House of Treats. Foto: houseoftreats.org

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.