Lag enkel sjokoladekake uten steking

Med kjeks og sjokolade i skapet lager du kake på et øyeblikk. Så enkel at barn kan lage den. Her er oppskriften.

(upublisert) Opprettet
Mangler du stekeovn, og vil lage noe godt i en fei? Alt du trenger er kjeks, sjokolade, riscrisp, smør og sirup. For å gi ekstra god smak, tilsetter du tørkede aprikoser, rosiner og nøtter. Enklere blir det ikke. Oppskriften fant vi hos Fru Timian. Knallgod sjokoladesnacks laget på et blunk. Har du ikke Rice Krispies kan du bytte det ut med puffet ris eller annen frokostblanding. Foto: frutimian.no Fordi kaken er så lett å lage, lar hun ungene få være med og bake. Kjøkkenassistenten hakker ingrediensene og røre sammen blandingen. Til slutt helles røren i formen, settes i kjøleskap en stund - og  vips - fix ferdig kake! - En strålende fin oppskrift å sette igang ungene med på kjøkkenet, sier Marit Røttingsnes Westlie, damen bak bloggen Fru Timian. Foto: frutimian.no

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.