Kyllingfilet med tzatziki og oreoiskake

Feriemat betyr lettvint mat for mange. Her er våre beste tips til helgemenyen.

(upublisert) Opprettet
Deilig sommermat! En enkel rett med stekte kyllingfileter, tzatziki og tomatsalat med løk fra bloggen Mat på Bordet passer godt i helgen: Dette er en enkelt tilberedt middag som du fort kan gjøre klart på en halvtime, skriver Ina. (Foto:matpaabordet.com) "Superenkel og kjemperask," skriver Grys Kjøkkenskriverier om denne oreoiskaken. Kanskje noe for deg som er på ferie? Har du is og kjeks på lur, kan du lage denne kaken raskt, og imponere dine kaffegjester, skriver Gry. (Foto:gryskjokkenskriverier.blogspot.no) På sommerens regnværsdager passer det perfekt å bake. Da jeg var liten hadde vi alltid julekake om sommeren. Den er holdbar i flere dager og kan spises til både frokost og kvelds. Her ser du en trinn-for-trinn-video av hvordan du går fram: Interessert i flere oppskrifter? Her finner du en oversikt over alle matartiklene SOL-redaksjonen har skrevet.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.