Kjøtt- og grønnsakspanne og sjokoladekake

Skal du lage mat til mange? Ta langpannen til hjelp! Her får du helgens beste mattips.

(upublisert) Opprettet
Har du spekeskinke og litt god ost liggende lager du kjapt en delikat forrett. Her er det Chocolanas matblogg som har laget en salat med blant annet cherrytomater og ruccola: Fantastisk forrett på 5 minutter! frister Svetlana fra Chocolanas Matblogg.(Foto:chocolanasblogg.blogspot.no) Alt-i-ett-panne i ovnen er en slager for alle som ikke vil bruke mye tid på middagslaging. Fru Timians variant her er med mais, paprika, koteletter og pølser: - Dette er en rett hvor du lett kan få brukt opp små biter av diverse grønnsaker du har liggende i kjøleskapet, tipser Marit. (Foto: frutimian.no) Litt sjokoladekake er vi alltid klare for! Denne langpanne-varianten er en klassiker, og oppskriften får du fra Olavs kulinariske verden: Kaken blir veldig saftig og ikke tørr. Dette må da være en vinner både for de voksne og for de små? spør Olav. Vi svarer: ja! (Foto: olavskv.blogspot.no) Interessert i flere oppskrifter? Her finner du en oversikt over alle matartiklene SOL-redaksjonen har skrevet.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.