Vis mer

Kjærlighet på pinne som redder sommerfesten

Ikke bare barn som lar seg imponere av disse kule gelé-figurene.

(upublisert) Opprettet
Skal du ha sommerfest i år er det disse du skal lage! Gjestene blir garantert imponert av rød, grønn og hvit vannmelon-gelé på pinne.

Festens blikkfang, og det beste av alt: de er enkle å få til. Med to pakker gelé, fløte, en brødform og ispinner er du langt på vei.

– Her legger jeg bare lag med gelé i en brødform, og så snart geléen har stivnet, er det bare å hvelve den ut, skjære den i skiver og deretter i passe store biter. Selve trepinnene får du kjøpt i hobbybutikker, skriver Fru Timian på bloggen sin.

Hun tipser om at du gjerne kan gjøre klar vannmelon-geléen dagen før selskapet.

– Jeg har en helt elendig tålmodighet på det jeg kaller mikkmakking, så når jeg skal lage noe som dette, må det være enkelt og greit. Og det er disse, sier bloggeren.

Ekstra dekorativt og fint blir det om du serverer kjærlighetene i en vannmelonbit. Skjær ut store båter av vannmelonen og stikk pinnene nedi.

Ikke bare barn som lar seg imponere av disse. Lykke til!

Se oppskrift på vannmelon-gelé på pinne på bloggen Fru Timian. 

vannmelon-gelé på pinneFestens blikkfang! Vannmelon-gelé er en genial idé til sommerfesten og barnebursdager. Foto: Frutimian.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.