Vis mer

Kaller tilbake nok et Toro-produkt

Orkla tar saken svært alvorlig.

(upublisert) Opprettet


Orkla kaller tilbake et parti Toro Brownies fordi det kan inneholde spor av mandler og dermed føre til allergiske reaksjoner hos personer med nøtteallergi.


Partiet som kalles tilbake, er merket «Best før 26.08.2017».


– Vi vil be folk om å sjekke om de har Toro Brownies hjemme med denne best før-datoen. Om de finner produkter med den aktuelle datoen, ber vi dem om enten å kaste dem eller returnere dem til oss. Vi vil gi erstatning for produkter som sendes inn til oss, sier administrerende direktør Paul Jordahl i Orkla Foods Norge.


Han understreker at Orkla tar saken svært alvorlig og at selskapet skal gjennomgå rutinene sine.


– Maten vår skal være i henhold til deklarasjon og trygg å spise, og er den ikke det, så er det vår plikt å trekke den fra markedet, sier Jordahl.


For en drøy uke siden tilbakekalte Orkla flere typer av Toros tomatsupper og bearnéssauser fordi de inneholdt egg og kunne gi allergiske reaksjoner. Et par dager senere ble tilbakekallingen utvidet til å gjelde ytterligere to tomatsupper. (©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.