Jordbærkake og milkshake

Mmm jordbær.. finnes det noe bedre om sommeren? Her er fire gode oppskrifter.

(upublisert) Opprettet
Denne lekre kaken med mandelbunn og jordbærmascarponekrem kommer fra bloggen Chooclanas matblogg: Dette er en av de beste kakene jeg har bakt hittil. Kaken er fantastisk god på smak, og er en perfekt sommerkake, er skussmålet Svetlana gir denne sommerdrømmen. (Foto: chocolanasblogg.blogspot.no) Det enkleste er ofte det beste. Spis jordbærene som de er, med fløte, intet mer, intet mindre! Tipset og vakkert foto kommer fra bloggen Cecilies Lykke: Dette er Cecilies sommerfavoritt nr 1. Med masse sukker. Masse. Og enda mer fløte. Oh my. Er det lov til å spise det hver dag eller? skriver hun. (Foto: cecilieslykke.blogspot.no) Jordbær smaker også kjempegodt sammen med vaniljeis. Og den kan du lage selv for å sette prikken over i-en. Marion fra bloggen Ferdakost har en god oppskrift: Kva er betre å servera til ein sommardessert enn vaniljeiskrem? spør Marion fra bloggen Ferdakost. (Foto: ferdakost-no.com) En god, gammeldags milkshake er ikke å forakte i sommervarmen! Sammen med ferske jordbær smaker den fortreffelig. Denne videoen viser trinn-for-trinn hvordan du går fram: Interessert i flere oppskrifter? Her finner du en oversikt over alle matartiklene SOL-redaksjonen har skrevet.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.