Italienske kjøttboller og brownies med peanøttsmør
Denne helgen lager vi kjøttboller, gratinert blomkål og brownies med peanøttsmør.
Cecilie Moestue
(upublisert) Opprettet
Kjøttboller er alltid populære blant store og små! I denne oppskriften fra My Food Passion lærer du trikset å steke dem i ovnen, noe som kan anbefales!
Jeg lager alltid litt ekstra så jeg har til ett par middager. De er supre på pizza også, skriver Mette. (Foto:myfoodpassion.net)
Kjøttboller serveres ofte i tomatsaus, men hva med å lage en vri denne helgen? Vi foreslår gratinert blomkål fra Fru Timian:
Perfekt middag nå når grønnsaksdiskene bugner av sprø, hvite og vakre blomkåler som bare venter på å bli plukket opp av deg! skriver Marit. (Foto: frutimian.no)
Foretrekker du likevel tomatsaus til kjøttbollene kan du ta en titt på denne videoen som viser deg trinn-for-trinn hvordan du går fram:
Hørt om saltstenger i kake noen gang? Ikke jeg heller! Men denne er det verdt å prøve - brownies med saltstenger og peanøttsmør fra bloggen Good Cupcakes Good:
Dette ble en utrolig god kake som holder seg lenge i kjøleskapet. Om du klarer å la være å spise den opp første dagen! skriver Caroline. (Foto: goodcupcakesgood.blogspot.no)
Interessert i flere oppskrifter? Her finner du en oversikt over alle matartiklene SOL-redaksjonen har skrevet.
Last ned appen vår
Vi bryr oss om ditt personvern
SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi
bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene
våre.