Italienske kjøttboller og brownies med peanøttsmør

Denne helgen lager vi kjøttboller, gratinert blomkål og brownies med peanøttsmør.

(upublisert) Opprettet
Kjøttboller er alltid populære blant store og små! I denne oppskriften fra My Food Passion lærer du trikset å steke dem i ovnen, noe som kan anbefales! Jeg lager alltid litt ekstra så jeg har til ett par middager. De er supre på pizza også, skriver Mette. (Foto:myfoodpassion.net) Kjøttboller serveres ofte i tomatsaus, men hva med å lage en vri denne helgen? Vi foreslår gratinert blomkål fra Fru Timian: Perfekt middag nå når grønnsaksdiskene bugner av sprø, hvite og vakre blomkåler som bare venter på å bli plukket opp av deg! skriver Marit. (Foto: frutimian.no) Foretrekker du likevel tomatsaus til kjøttbollene kan du ta en titt på denne videoen som viser deg trinn-for-trinn hvordan du går fram: Hørt om saltstenger i kake noen gang? Ikke jeg heller! Men denne er det verdt å prøve - brownies med saltstenger og peanøttsmør fra bloggen Good Cupcakes Good: Dette ble en utrolig god kake som holder seg lenge i kjøleskapet. Om du klarer å la være å spise den opp første dagen! skriver Caroline. (Foto: goodcupcakesgood.blogspot.no) Interessert i flere oppskrifter? Her finner du en oversikt over alle matartiklene SOL-redaksjonen har skrevet.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.