Ingen påske uten lammestek!

Lammestek har like lange tradisjoner som påsken selv, men hva med å gjøre en litt annerledes vri denne gangen? Vi har samlet noen forslag som garantert gir vann i munnen.

(upublisert) Opprettet
Alle oppskriftene i denne saken er hentet fra matredaksjoner og -blogger som lar oss samle og vise frem innholdet deres på våre matsider. På SOL Mat finner du massevis av oppskrifter og tips og inspirasjon til god mat. Ta en titt, kanskje du finner noe du vil lage i dag?

Påskelam for den litt late - en oppskrift fra Gjør hverdagen til en fest

Enkle oppskrifter er redningen, både til hverdag og fest (foto: Gjør hverdagen til en fest )Enkle oppskrifter er strålende! (foto: Gjør hverdagen til en fest) Dette er perfekt for de som lager lam til få personer. - Jeg valgte å lage en kjappisversjon av påskelammet i år ... uten å skippe noen av favorittsmakene mine, forklarer Helle i Gjør hverdagen til en fest. Løsningsorientert; det liker vi!

De beste oppskriftene med lam fra Aperitif

paaskelam-aperitifDet strålende matnettstedet Aperitif har samlet flere oppskrifter på påskelam, med forslag til hva du kan drikke til (foto: Aperitif) - Her finner du oppskrifter på alt fra tradisjonell lammestek til noen mer uvanlige lammeretter, skriver Aperitif-journalisten.

Lammestek til påske - en oppskrift fra Anne Karins Mat & Vin

Tradisjon og nyskapning hånd i hånd (Foto: Anne Karins Mat & Vin)  Tradisjon og nyskapning hånd i hånd (Foto: Anne Karins Mat & Vin) - Norsk lam er en råvare i verdensklasse og kan tilberedes på mange forskjellige måter, skriver Anne Karin i sin Mat og Vin-blogg. Sanne ord! Og vel bekomme, må vi bare tillegge. På tampen minner vi om at det finnes flere gode påskeoppskrifter (og godsaker som passer når som helst) på våre matsider. Og tusen takk til fantastiske bloggere og redaksjoner som deler sitt innhold med oss på SOL Mat!

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.