Hun kommer til å smelte hjertet ditt: - Dyr er snille, jeg vil ikke spise dem

5-åringen skjønner ikke hvorfor bøndene må kutte opp dyr for å tjene penger.

Her kan nok mange foreldre kjenne seg igjen: Plutselig finner ungen din ut at det hun sitter og spiser er en ekte kalkun. En sånn hun har sett i levende live. Hvorfor spiser vi den?

Det er slettes ikke lett å leke Mufasa og forklare Simba om «livets sirkel», og at hvis vi bare spiser grønnsaker så har ikke dyrene noe å spise.

Se ogå denne: Hvis barn kunne velge familien

Uansett hvordan denne 5-åringens far vrei og vendte på det, nektet hun å ta flere biter av kalkunen hun hadde på tallerkenen. Det var da han tok opp kameraet for å sende en hilsen til jentas mor som satt på jobb på dette tidspunktet.

Videoen, som er fra mars i år, har gått varmt på Facebook den siste tiden og har fått millioner av menneskers hjerter til å smelte. Hittil har videoen snart rundet 20 millioner visninger.

Nå passer det godt å se denne: Se jenta leke med føllet

Mor Nicola kan informere om at datteren aldri ble tvunget eller inspirert til å bli vegetarianer av noen i familien. Selv om faren hinter frem til ordet «vegetarianer» i videoen, så var dette kun for å forklare jenta at det er det folk kaller seg når de ikke spiser dyr, ifølge moren.

Den lille dyreelskeren klarer virkelig ikke å forstå hvorfor bønder må kutte opp dyr for å tjene penger. Hun har også en formening om at det til slutt må bli tomt for dyr om vi fortsetter å spise dem.

Ta også en titt på disse søtnosene: – Du stakk meg i hjertet!

Her høres det ut som om mor og far må ta en ganske så viktig prat med jenta om hvor dyrene kommer fra.

PS: Den lille jenta ikke rørt en kjøttbit siden denne filmen ble lagt ut i mars. Det forteller mor i begynnelsen av juli.

Levert av