Hjemmelagde pommes frites og verdens enkleste blåbærpai

Høsten er her, og det er tid for grønnsaker og bær! Her er våre tips for helgen.

(upublisert) Opprettet
Sukkererter, tomater og løk er på sitt beste nå. Denne salaten fra bloggen Kokeboka mi kombinerer både kjøtt og grønnsaker i en lekker biffsalat: Eller kan det egentlig kalles salat når det ikke finnes noe salat i den? spør Ugla fra bloggen Kokeboka mi. (Foto: kokeboka.blogspot.no) Potetene er også ferske og fine nå, og fortjener å komme i søkelyset. Vi falt for oppskriften på hjemmelaget pommes frites fra Annica om mat: Hvis du ikke allerede har en super oppskrift på perfekte hjemmelagde pommes frites, sprøe og crispy, så kan jeg gi deg noen smarte triks som ihvertfall fungerer godt for meg, skriver Annica. (Foto: annicaommat.wordpress.com) Og hva med en fristende og enkel blåbærpai til dessert? Bærene plukker du selv, eller kjøper i butikken. Toves bloggverden bruker vaniljekrem i denne. Server gjerne med vaniljeis: Verdens enkleste oppskrift på blåbærpai! mener Tove. (Foto: tovesbloggverden.blogspot.no) Interessert i flere oppskrifter? Her finner du en oversikt over alle matartiklene SOL-redaksjonen har skrevet.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.