Hjemmelagde polarbrød

Polarbrød er veldig populære blant barn, og passer fint i matpakken. Hvorfor ikke bake selv?

(upublisert) Opprettet
Det runde lille brødet er mykt og søtt, og kommer opprinnelig fra Sverige. Baker du det selv, er det både sunnere og billigere enn ferdigvarianten. På Cathrines matblogg fant jeg denne oppskriften med halvgrove brød: Og ungene digget resultatet! Jepp, disse skal vi bake ofte, har jeg lovet min sønn, skriver Cathrine. (Foto: cathrineoyen.blogspot.no) Elisabeth, fra bloggen Tenketanken, har laget en variant som inneholder havre. Den er litt grovere, fri for hele korn, og har litt mindre sukker enn de andre oppskriftene: Nytes med litt smør og godt syltetøy eller ost. Tiner på svært kort tid når du tar dem opp fra frysen og populære i matpakka, skriver Elisabeth. (Foto: litentanketank.blogspot.no) Og så stikker jeg brødene ut med hjerte-pepperkakeformen, noe som er en vinner hos frøkna, tilføyer Elisabeth. (Foto: litentanketank.blogspot.no) Marias Salt og Søtt har tilsatt knuste linfrø og malte havregryn i polarbrødene sine. Lykke til med bakingen! Frys dem samme dag de er bakt, så kan du tine akkurat så mange du trenger, akkurat når du trenger dem. Alltid ferskt! skriver Maria. (Foto: marias-saltogsott.blogspot.no) Interessert i flere oppskrifter? Her finner du en oversikt over alle matartiklene SOL-redaksjonen har skrevet.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.