Hjemmelagde knekkebrød

Å lage knekkebrødene selv er både sunt, enkelt, godt og billig. Her får du tre lette oppskrifter.

(upublisert) Opprettet
Har du først prøvd hjemmelagde knekkebrød er det fort gjort å bli hekta. Nettet flommer over av matbloggere som lager sine varianter. Vi har valgt ut tre oppskrifter: Trines matblogg har laget speltknekkebrød med nøtter og honning: Trine har blitt mer eller mindre avhengig av disse i hverdagen. - Oppskriften gir 40 gode, mettende og sprø knekkebrød, sier Trine. (Foto: trinesmatblogg.no) For barn kan knekkebrødene bli litt for grove, og frøene kan være harde å tygge. Dette har bloggen Glede gjort noe med. Her er en barnevennlig variant: Kristine fra bloggen Glede har kjørt frø, kjerner og havregryn til en fin masse med en stavmikser/blender. (Foto: gledelig-glede.blogspot.no) Ernæringsfysiolog Lise von Krogh synes hjemmebakte knekkebrød er "svimlende enkelt og næringsrikt". Her er hennes oppskrift: Det tar kortere tid å lage knekkebrød enn dra i butikken for å kjøpe dem. Ernæringsmessig kan det nesten ikke sammenlignes – ei heller smaksmessig, skriver Lise. (Foto: lisevonkrogh.wordpress.com) Interessert i flere oppskrifter? Her finner du en oversikt over alle matartiklene SOL-redaksjonen har skrevet.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.