Hjemmelagde fiskepinner og bringebærpai

Har du noen gang laget fiskepinner? Prøv det i helgen - og bli en helt blant store og små!

Sliter du med å få barna til å spise fisk? Prøv hjemmelagde fiskepinner fra bloggen Reminicence kitchen. Det kan være alt som skal til: Med fersk fisk, og noen få ingredienser får du noen herlige sprøstekte fiskebiter som ikke tar lang tid å lage, skriver damen bak bloggen Reminiscense. (Foto: reminiscensce.blogspot.no) "Dette er sommer på et fat!" mener Helle fra bloggen "Gjør hverdagen til en fest". Hun beskriver en tallerken capresesalat, som består av tomater, mozzarella og basilikum. Perfekt for en junihelg: Server med ferskt brød og kanskje noen skiver spekeskinke, skriver Helle. (Foto: hellevalebrokk.blogspot.no) Til fisken kan det passe godt med aubergineskiver med hvitløk fra Chocolanas matblogg: Denne småretten er en klassiker i min familie og er for deg som elsker hvitløk, skriver Svetlana. (Foto: chocolanasblogg.blogspot.no) Og til dessert serverer vi en lekker bærpai fra Monas kjøkkenskriverier. - Paideigen kan fryses ned i formen til den skal brukes. Kremen kan med fordel lages dagen før og settes i kjøleskap, da stivner den og får perfekt konsistens, tipser Mona. (Foto: monasmatblogg.blogspot.no) Trenger du litt ekstra hjelp til å komme i gang med bærterten? Ta en titt på denne trinn-for-trinn-videoen:

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder