Hjemmelagde fiskekaker og lettvint rullekake

I dag anbefaler vi enkel hverdagsmat. Nydelige fiskekaker og klassikeren rullekake til dessert!

(upublisert) Opprettet
Fiskekaker er lett å lage selv - og det smaker mye bedre enn de ferdig fra butikken. Har du en foodprocessor er jobben gjort på et øyeblikk. Prøv denne oppskriften fra MariannMat. Hun frister med fiskekaker med gresk salat og bakte poteter: Fiskekaker er både godt og lettvint, og faller som oftest i smak spesielt hos de minste, sier Mariann. (Foto: mariannmat.wordpress.com) Som tilbehør til fiskekakene kan disse fylte tomatene fra Ferdakost passe fint å servere: Eg lager ofte fylte tomatar når eg har middagsgjestar, og det er ingenting enklare enn desse fylte tomatane - og nesten ingenting som er så godt! skriver Marion. (ferdakost-no.com) Og skal vi først ha kake på en hverdag så slår vi til med klassikeren rullekake fra Chocolanas matblogg! Elsket av alle, lett å lage - hva venter du på? Denne rullekakeoppskriften er fantastisk god. Den er så god at jeg sluttet å lete etter flere. Kaken er luftig og saftig, og smelter på tunga. Deilig! skriver Svetlana. (Foto:chocolanasblogg.blogspot.no) Interessert i flere oppskrifter? Her er en oversikt over alle matartiklene SOL-redaksjonene har skrevet.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.