Himmelsk blings og ertesuppe

Avslutt påsken med noe lett og enkelt. Brødblings, suppe og marengs står på menyen i dag.

(upublisert) Opprettet
På denne siste dagen av ferien er det tid for rester og noe lett. Vi foreslår grønn, vårlig ertesuppe fra Storemyras matblogg: Nydeleg suppe som er vegetarisk, og så billig at det nesten ikkje er til å tru...For ikkje å snakke om den fantastiske fargen det vert av dei grønne ertene, forteller Line Anita fra Storemyras matblogg. (Foto: ineah-rakfresmatblogg.blogspot.com) Eller hva med en "digg blings" med reker, avocado og tomat? Det er Charls som disker opp: En brødskive «blings» kan gjøres himmelsk god med litt fantasi. Jeg er veldig glad i «blings» enten som en rask middag eller som noe godt på kvelden, skriver Charls på bloggen sin. (Foto: charls.no) Kanskje har du noen eggehviter til overs fra påskens festretter? Bli kvitt restene, og lag nydelige marengs med nøtter og mørk sjokolade fra bloggen Kjøkkentjeneste: Det finnes flere måter å lage marengs på. Ina fra bloggen Kjøkkentjenste viser oss den metoden hun bruker når hun har dårlig tid til tilberedning, men tid nok til å la marengsen stå i ovnen. (Foto: kjoekkentjeneste.blogspot.com) Vil du slå på stortromma, og bruke eggehvitene til en festkake - lager du pavlova. Se trinn-for-trinn-video av hvordan du går frem:

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.