Vis mer

Her får gjestene en festlig overraskelse når de skjærer i kaken

Imponer gjestene dine på 17. mai med denne luftige skumkaken dekket med flytende sjokolade og jordbær.

(upublisert) Opprettet
– Vil du ha en kake som imponerer, er dette virkelig en kake som du bør vurdere! skriver Kaja på bloggen sin Bykajagun.

Hun har bakt skumkake eller kokosbollekake, som noen også kaller det.

Med deilig og luftig marengsskum og en herlig browniesbunn som ligger skjult inni. Som en overraskelse til gjestene dine.

– Den tar litt tid, men er veldig enkel, så om du har tålmodighet, kommer denne kaken til å bli en sikker vinner på kakebordet hos deg, overbeviser Kaja.

Hun forteller at den passer for både barn og voksne. Og anbefaler å lese godt gjennom oppskriften, for den tar to dager å lage. Kaken består av tre deler som skal kjøles ned eller stivne.

Kaja pynter med sjokoladekrem og jordbær på toppen. Du kan selvfølgelig velge en annen frukt eller pynt hvis du vil.

– Jeg vil ha kremen rennende over kanten på kaken, og har brukt melkesjokolade, men du kan bruke den du liker best! avslutter bloggeren.

Se oppskrift på skumkake på bloggen Bykajagun.

skumkakeKaja elsker brownies og har derfor kledd den herlige sjokoladekaken inn i en lekker skumkake. Foto: Bykajagun.com.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.