Annonse

Her er glasuren alle elsker

Magisk luftig og søt glasur gjør denne kaka til en favoritt. Her får du oppskriften.

  Noen ganger er det høye, saftige kaker som gjelder! Og ingen tvil om at det er glasuren som gjør susen på denne overdådige kaka. Den er blank, søt, luftig og himmelsk god. I USA blir den kalt «7-minute frosting» mens andre kaller den sveitsisk marengsglasur. Vi fant oppskriften på matbloggen til Fru Timian. Hun har laget en dobbel sjokoladekake, men tipser om at du selvfølgelig kan halvere oppskriften og lage bare én bunn som du kler den deilige marengsen med.frutimian.no Noen tror det er vanskelig å lage sveitsisk marengsglasur, men det stemmer ikke. Det viktigste er å være tålmodig. For denne glasuren tar faktisk 7 minutter å piske opp! Bruk derfor elektrisk visp, og gjerne et tidsur. Det kan være lurt å sette frem alle ingredienser og redskap før du går i gang. - Det spesielle med glasuren er at den skal varmes opp i vannbad til du kan kjenne at sukkeret har smeltet og at det er forholdsvis varmt å stikke fingeren nedi, sier Fru Timian. Etterpå fester du bollen i miksmasteren og pisker på høy hastighet til glasuren har blitt luftig og blank. - Det tar omlag 7 minutter, forklarer bloggeren.Frutimian.no Marit Røttingsnes Westlie er damen bak bloggen Fru Timian. Hun blogger på heltid, og omtaler kaken som "skikkelig saftige saker, som gir nok kake til mange kakeglade." - Pynt gjerne med noe enkelt som hakkede pistasjnøtter på toppen - og inviter til fest! oppfordrer hun. Kanskje noe for søndagskaffen?

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder